För dig med ett stort djurintresse

Det är många av oss som har ett stort intresse för djur och denna sajt hjälper dig med bland annat med information om olika djur som kan passa som husdjur men också om intresset för vilda djur. Oavsett vilket djur som du har som intresse så hoppas vi att denna sajt kan ge dig något som du får nytta av.

Husdjur som intresse

Det kan vara så att man har fler än ett husdjur där hemma. De allra vanligaste är katten men också hund är ett populärt husdjur. Dessa husdjur blir som familjemedlemmar och vi värnar om våra husdjur på flera olika sätt. Vill du gärna visa upp vilket som är ditt husdjur så kan du via denna butik köpa t-shirt och andra plagg med tryck av ditt favoritdjur på. Du kan även få ditt favorit husdjur tryckt på dekaler, nyckelringar och andra produkter.

Vilda djur som intresse

Du kanske länge varit en skogsmulle och gillat att vara ute i naturen. I och med detta så har vilda djur blivit ditt stora intresse. Du kanske har fågelskådning som ett stort intresse. Detta har vi skrivit om tidigare på denna sajt. Det finns massor med djur att finna i vår vackra natur och det kan räcka att ge sig ut i omgivningarna hemmavid för att få uppleva något djur. Kanske har du jakt som ett stort intresse och då får du verkligen uppleva skogens djurliv när du ger dig ut på jakt.