En hundkurs kan ge er lyftet

Vi är många som stretar igenom vardagen med våra hundar. Hunden drar i kopplet, den skäller på grannarna och att lämna hunden i bilen under tiden du handlar kan vara en mardröm. Du kan få mer information här i denna artikel om olika hundkurser och utbildare

Vanligt kursutbud

En hundkurs löser inte alltid alla problem, men det är en bra start och ett stort steg på vägen till ett behagligt hundliv.

Vardagslydnadskurs

Vardagslydnad är precis vad det står, lydnad och förståelse för dig och din hund så att er gemensamma vardag fungerar. Kursen ger en förståelse för hundens beteende oavsett ras och ålder. Den vinklas till de vardagliga situationer och problem som alla kan reflektera till och ger dig verktyg och möjlighet att parera dessa beteenden.

Valpkurs

En valpkurs borde vara obligatoriskt när du köper din första hund. En förutsättning som ger dig möjlighet att utveckla samspel och bra grundläggande kommunikation mellan dig och din hund. En valpkurs är en riktigt bra start på ert gemensamma liv.

Rallykurs

Att träna Rally är en kul och fartfylld träningsform som blandar lydnad, kommunikation och fartfylld övningar i ett och samma koncept därför är rallyträning en kurs för alla raser och typer av hundar. Kursen gör det möjligt att tävla tillsammans med din hund.